onsdag den 4. november 2009

Filobold-julefrokost 2009

Så vender de fortabte sønner tilbage til deres base efter to år i eksil!

Endelig kan de igen hårdt prøvede vende hjem til Lahnsgade og genoptage de stolte traditioner som blodpølse-tale, ærme-afrivning, snaps-forbrødring og das kleine Christel krybe-spiel.

Det bliver lørdag den 5. december kl. 18.00 på Lahnsgade 22, hvor vores kære æreskonge igen byder til bords.

Vores ligeledes kære og halv-narcissistiske (sagt med den største anerkendelse) borgmester har lovet at holde en af sine mange inspirerende og moralsk opløftende taler. Han har lovet at komme ind på og under flere af kvindes dyder, som han hævder, kan inspirere mange faldne mænd til oprejsning og fornyet standhaftighed.

Jeg vil igen i år gerne takke for et fantastisk internationalt fodbold-år, hvor det lykkedes os, at spille om tirsdagen hele sommeren og noget af efteråret. Vi har gennem året sagt goddag og farvel til mange nationer og hvem husker ikke lille Lorrie fra Fransk-Canada, hvis yndige hvin vi havde fornøjelsen af at opleve sommeren igennem. Desværre måtte vi, af uforklarlige årsager, tage afsked med hende til vores nu legendariske grill-fest med syndflod og lyn-nedslag. Men hvem ved, hvad der bevæger unge kvinder? Vi ved kun, at hun med sikkerhed fik dele af os til at bevæge sig, det lille pus!

Det bliver som sidste år sandsynligvis et sammenskudsgilde og i hører nærmere fra enten præsidenten eller borgmesteren.

Mr. President

Ingen kommentarer: