tirsdag den 3. juli 2007

En lille sludder for en sladder

Kære Filofolk.

Tak for bold i fredags. Det var en klam omgang - også resultatmæssigt, hvor der tydeligvis ingen sammenhæng var mellem spil og antal scoringer (hvordan scoringerne så kom i stand, er en gåde, som vi stadig arbejder på at løse).

Og hold da kæft, hvor sker der ikke ret meget på denne ellers udmærkede blog. ER det billeder af bryster, der mangler for at sætte gang i sagerne??

K.h. Jens

3 kommentarer:

Keldprof sagde ...

JAAAAHHHH! Et indslag, fra andre end mig!! Du har ret Jens! Og - patter patter patter - er altid godt! Jeg har leveret et par, og det affødte da lidt liv i kommentarerne. Men ellers....
Det var lige før jeg følte mig helt til grin. Hvorfor er der ingen der vil lege med?!! Come on....

Mr. President sagde ...

Hej Kølle-kaj

Alle tiders at du er på. Borgmesteren har lagt et smukt billede af en fodboldpige ind på bloggen, som du lige skal tjekke ud. Vi venter spændt på dine kommende indlæg.

Ja, du har ret. Den første kamp var der ikke meget ved, men den anden havde glimt af praktiseringen af de interne værdier - også selv om du var på tabernes hold.

Fremover, vil jeg forsøge at gribe i egen barm (igen) og bidrage mere til praktiseringen af de interne værdier end de eksterne. Det kræver lidt fokusering for en tid til det er naturligt igen.

Jeg håber, vi snart ser dig på banen igen - det var da et udmærket mål i krogen du sluttede af med - også selv om dit hold ikke havde skyggen af en chance for at vinde

Mr. President

Keldprof sagde ...

Hej Jens!
Hald gjorde mig lige opmaærksom på, at du har din egen blog. En forfatter blog.
Jeg var lige inde og læse dit uddrag af 'Sofa'. Der var nu ikke meget sofa over det jeg læste, snarere værtshuset Tinsoldaten kl 04.15 om morgenen. Har selv været der, skønt det er længe siden.
Udemærket. Hvad med lidt oplysninger om hvor man kan købe værket, og sådan.... på din blog ?