fredag den 7. september 2007

Den rene nydelse....


Som tidligere nævnt har vores store Præsident FiloHald foreslået, at jeg bringer nogle indlæg, der kan anskueliggøre nogle af de mange facetter filoballs 'interne værdier' indeholder. Her er endnu et i serien.

En særlig og meget vigtig intern værdi er nydelsen. Det koncept - man fristes til at sige det spil-dogme -, filoball udspiller sig i, handler om øjeblikket og den kække dyst blandt venner i modsætning til traditionel klubfodbold, hvor konkurrence og indplacering i turneringshierakier præger mentaliteten.

I sådan en ramme bliver de beskidte tricks og 'de professionelle frispark' overflødige, og den gode pasning, det geniale træk og den sublime boldbehandling det væsentlige - dét man nyder. Og filoballspilleren udtrykker generøst sin nydelse uanset om det er med- eller modspilleren der brillierer.

Til illustration og anskueliggørelse af ovennævnte 'interne værdi' kan du ved at klikke her se en gang sublim boldbehandling udført af en, som kan jonglere - ikke bare med en enkelt - men med hele TO bolde. Ren nydelse!

Picture by Mark Rembling

1 kommentar:

Bud Spencer sagde ...

Sådan!!! Dét er sgu boldkontrol