mandag den 24. september 2007

God, bedre, bryst ?

Hører du til dem, der synes, at små bryster er det frækkeste i verden? Eller skal de bare være grande for, at det tænder dig? Eller er det bare sådan for dig, at 'små' er "ok", men 'store' "for meget", og derfor 'dem lige midt i mellem' det aller, aller hedeste?
Hr. Klogesen vil jo nok liiige gøre opmærksom på, at det jo afhænger af, hvem brysterne hænger på. Hvis hun er fræk og lækker, så er hendes bryster det jo nok også - uanset størrelsen.





Men hvis vi nu ser bort fra dét, og generaliserer os ind til kernen af det det handler om: nemlig at SE på bryster! Sådan som mænd nyder at gøre det. Hvad foretrækker DU så ?




Lad os se hvad filoball-spilleren er mest til - small, medium eller large! Scroll ned og stem på din favorit-størrelse i vores lille interessante "forbruger-undersøgelse".

Du finder stemmeboxen nederst til højre på siden.

Illustrationer [Kilde]: http://www.mc-nudes.com/models.php
Klik og se uddybende materiale.

2 kommentarer:

Saksesparkets mester sagde ...

Hej Keld, med de eksempler du har valgt til at illustrere dette meget relevante emne, kan det jo være svært at fravælge. Af samme grund er afstemningen desto endnu mere relevant og virkelighedsnær. Hvem har ikke stået i den situation at have udvalgt sig et par, for siden at blive i tvivl om det der sad på en anden figur mon ikke var bedre? Desværre er det her som i virkeligheden ikke normalt at man får lov at vælge flere par, endsige undersøge om ens valg nu også var korrekt fra starten.

Keldprof sagde ...

Kære Ulf!

Når du når min alder, vil du forstå, at en hånd på brystet er bedre end ti bryster på hånden.