onsdag den 9. januar 2008

SuperNico: Flere patter, tak!

Så er det sagt! Klare udmeldinger gør det jo nemt for forfattere af indlæg (læs: ideelt set os alle) at stille ind på de behov, der ligger - latent - hos brugerne af blog'en. Og lúr mig om ikke netop emnet patter tiltrækker en hel del "udenforstående", dvs gæster - 'ikke filoball'ere' - som lige er et smut forbi siden. Det kan man konstatere ved at følge med i statistikkerne på besøgstælleren fra WebStats, som er indsat på vores side.
Forleden var der feks. besøg fra Afghanistan...... men amerikanerne kommer her også. Så.... måske kunne alverdens stridende parter indlede fredsforhandlinger fra denne mundiale platform.

Og selvom vi har kigget på dem igen og igen og så lige et par gange mere, og derfor véd ALT om hvordan de ser ud - i alle afskygninger og variationer - så er det jo på forunderlig vis NYT hvergang vi får dem serveret.

Og mon ikke det er enhver kvindes største lyst og inderlige behov at vise sig frem for verden?! At dømme efter det udbud der er tilgængeligt på nettet - og dette udbud øges minut for minut, sekund for sekund - så må svaret på det spørgsmål være et rungende: JO!

Så vi mænd bør hverken føle skam eller skyld, men med store smil og strålende øjne opfylde kvindernes lystige behov ved at bade i bryster, bryster, bryster!

Det er et spørgsmål om den rette indstilling! Og lille Miss Behavin' på billedet ovenfor drejer løs på knapperne i forsøg på at finde den rette indstilling. I mine øjne har hun allerede fundet den!

1 kommentar:

Mr. President sagde ...

Keld, du er en meget, meget stor vismand!

Mr. President