mandag den 18. februar 2008

Kvinder er.....

Kvinder ér bare bedre. De er smukkere, de er mere følsomme, mere omsorgs-
fulde, nærværende og foretagsom-
me.


De er også langt mere intelligente og velformulerede. Gang på gang kommer vi mænd til kort, må knytte næverne i træskoene og gå ud i garagen for at smide et par trøstende pilsnere ned i halsen - vel vidende, at vi ikke kan hamle op med kvindens ustyrlige logik og overraskende overblik.

Jeg véd det! Medens du læser dette, sidder du - min kære kammerat - og tænker: Tal for dig selv, Keld!

Jo, jo ... men hvor mange gange er ikke selv du blevet fanget på det forkerte ben i et emne eller en sag, som du ikke regnede for noget, men som kvinden i løbet af nul komma fem opsummerer til - indiskutabelt - at indeholde vidnesbyrd om din slappe (!) og overfladiske holdning til de vigtige ting i livet og din til enhver tid manglende selvrespekt og lave moral ?

Alt har en forside og en bagside. At vi mænd så tilsyneladende er blevet født med bagsiden som forside, er én ting. En anden ting er jo, at kvinden trods alt også har sin bagside.

Hendes forside både elsker og frygter vi. Men klik her neden for og få et sjældent - men lærerigt - blik på kvindernes bagside. Du vil derefter have nyt mod på fremtiden og livet.

Take a walk on the back-side!

Linket indeholder lydfiler.

1 kommentar:

Saksesparkets mester sagde ...

Keld, det er jo svært at tage dig seriøst når du med så sofistikeret skriftsprog skulle rose kvinderne for deres omsorgsfuldhed og veltalenhed. Dette er dog kun overfladiske ord, vi får sikkert snart handlingens årti tilbage. Et årti hvor det handler om at handle. Hvor ord bliver afløst af berøringer. Hvor sød snak bliver afløst af lagengymnastik og hvor filosofiske diskussioner bliver afløst af lækre, filosofiske driblinger.

Jeg vil i hverttilfælde tage forskud på dette årti på fredag. Vi ses.