mandag den 7. maj 2007

Filosofisk fodbold – de interne værdiers spil


Mr. President byder velkommen til filosofisk fodbolds blog

Borgmesteren har endnu en gang overgået sig selv i professionalisme! Dette er intet mindre end det første historiske skridt på vej mod en ny og sprudlende æra for filosofisk fodbold. Nu er vejen lagt for nye initiativer og tiltag, der kan fremme filosofisk fodbolds velbefindende. Nu kan alle være med til at fremme sandsynligheden for, at fodbolden får lov til at udspille sit inderste væsen, nemlig praktiseringen af de interne værdier - de værdier, der er specifikke for fodbolden.

Filosofisk fodbold – de interne værdiers spil

Mr. President

4 kommentarer:

Keldprof sagde ...

Hej Mr. President! Fedt, Jesper. Så er det formelle overstået. Nu håber jeg bare, at der er en masse af jer andre, der vil byde ind med indlæg.
I kan få koder og kursus hos Jesper eller mig - smid en mail, eller ring.

Hilsen Keld

kagge sagde ...

Hej Mr.President.
Ja det lyder jo meget flot med de "interne værdier - de værdier der er specifikke for fodbolden". Men hvad mener du egentlig det er i filosofisk fodbold sammenhæng ?

Mr. President sagde ...

Hej Kagge

I de 21 år som filosofisk fodbold har eksisteret, har vi faktisk praktiseret de interne værdier på en særlig måde. Vi har været åbne for at kvinder også kunne deltage. Af og til har vi også haft børn med. Dvs. at god fodbold for os, betyder at der er plads til alle, der vil forsøge at spille godt fodbold - nemlig gøre et forsøg på at blive god til det, der er specifik for fodbold-spillet, som f.eks. den gode aflevering, det gode skud på mål, det gode sakse-spark og den gode redning.

Så de interne værdier har fået en særlig betydning i filosofisk fodbolds sammenhæng.

Keldprof sagde ...

Ha - ha! Hvad f.... snakker han om ?!

Jeres kommentarer er jo et direkte oplæg til et indlæg - eller en god aflevering -, jeg længe har lyst til at publicere. Se: -apropo, interne værdier!